Apocalipsa: mireasa, fiara și Babilonul

Home » Apocalipsa: mireasa, fiara și Babilonul

CaptureDVD-ul este disponibil cu subtitrare în limba română. Pentru comenzi vă rugăm să folosiți formularul de contact și vă rugăm să specificați denominațiunea de care aparțineți.

Cartea cea mai misterioasă și controversată din lume este acum descoperită!

Nicio altă carte din Biblie nu a fost mai greșit înțeleasă sau interpretată ca Apocalipsa. Timp de secole, simbolurile sale misterioase și predicțiile ei de rău augur au nedumerit milioane de oameni și au stârnit largi speculații.

Mergând în chiar inima celei mai controversate cărți a Bibliei, acest documentar de 90 de minute decodifică viziunile din Apocalipsa 12 și 17. Călătorind de la nașterea lui Hristos prin toată era creștină, această producție trage la o parte vălul istoriei ascunse pentru a descoperi ridicarea Babilonului, persecuția miresei lui Hristos, și identitatea fiarei.

Uimitor, în cea mai mare parte din istoria creștină, identitatea reală a acestor simboluri a fost cunoscută și bine înțeleasă de către marii lideri ai credinței noastre – învățători precum Luther , Calvin , Huss , și mulți alții – și totuși în ultimii 250 de ani , aceste informații au fost în mare măsură pierdute.

Până acum …

 

 

 

Comments & Responses

Leave a Reply