Video – Papa Francisc invită carismaticii la unitate


tony_palmerImediat după crăciunul din 2013, Anthony Palmer, un episcop anglican-carismatic, a fost invitat de prietenul său, Jorge Mario Bergoglio, să îi facă o vizită la Vatican. Vizita a fost planificată pentru 14 ianuarie 2014, iar în cadrul acestei vizite Tony Palmer i-a spus papei că urmează să facă în următoarea săptămână o vizită la o conferință organizată de Kenneth Copeland. După ce i-a povestit de grandoarea activității liderilor care se adunau la aceea conferință, Palmer i-a propus papei să transmită un mesaj către cei care se vor aduna. O mulțime de lideri penticostali și carismatici. Răspunzând afirmativ papa Francisc a transmis un mesaj video prin care îi cheamă pe carismatici la unitate. O parte din programul care a avut loc în cadrul întâlnirii în care Palmer a prezentat carismaticilor mesajul papei poate fi urmărită mai jos.

Chemarea nu este unică și nici surprinzătoare. Însă cuvintele prin care Anthony Palmer introduce congregației mesajul papei trezesc întrebări serioase. Cuvintele lui arată că profețiile din Daniel și Apocalipsa sunt pe cale să se împlinească cât mai curând în timp ce creștinismul se află cufundat într-un somn profund. Protestantismul a murit, pentru că din moment ce nimeni nu mai protestează, rezultă cu necesitate că toți suntem catolici. Mama își cheamă fiicele acasă, iar acestea vin unele după altele pentru a clădi împreună Babilonul modern. Pentru mai multe detalii despre aceste profeții vă invităm să urmăriți secțiunea „Antihristul” și să comandați DVD-ul Apocalipsa: mireasa, fiara și Babilonul.

Deși nu mulți lideri din lumea evanghelică vor fi de acord cu Papa, Palmer și Copeland, în cele din urmă, refuzul de a se întoarce la Sfintele Scripturi, îi va face să meargă pe același drum: drumul spre Roma.

Tony Palmer a publicat pe internet pe 27 februarie un video pe care l-a intitulat „Miracolul unității a început”.  El vorbește despre lucrarea de a reface unitatea creștină prin refacerea legăturilor cu Biserica Romano-Catolică și intră în câteva detalii foarte importante ale acestei acțiuni.

Un răspuns necesar – o scurtă analiză a celor mai importante declarații făcute de episcopul Palmer la întâlnirea KCM

Comments & Responses

Leave a Reply